Atelier introductiv

#4 Atelier introductiv in Psihoterapie prin Dans si Miscare 05-06 Iunie

Acest al 4-lea atelier introductiv este destinat in special celor interesati de formarea de lunga durata în psihoterapie prin dans si miscare ce va incepe din toamna, dar si celor ce doresc sa integreze metode creativ-expresive in activitatea profesionala sau dezvoltarea lor personala.

Atelierul se va desfasura fata în fata si va fi facilitat de Richard si Mary Coaten – psihoterapeuti britanici cu zeci de ani de experienta la nivel european, coordonatorii formarii de noastre de lunga durata. 

In acest atelier vom descoperi care este spatiul nostru personal – avand numele de Kinesfera, diferitele valente ale acestuia, precum si ce aduce interactiunea in mediul social cu spatiul personal al celorlalti.

Costul acestui atelier este 480 lei si reprezinta 10 ore de lucru.

Reamintim ca una din conditiile de inscriere la formarea de durata este sa fi pariticipat la minimun 10 ore de ateliere introductive, menite sa ajute participantii sa isi faca o parere despre ce presupune psihoterapia prin dans si miscare, pentru a putea avea un angajamnet pe termen lung.

Spatiul de desfasurare: sala mare de la AREAL – strada Anastasie Simu Nr. 2, Bucharest, Romania

Adresa de email pentru inscriri: atelieredansterapie@gmail.com

Program de desfasurare: Sambata 05 iunie 2021, 14-19, Duminica 6 iunie 2021 13-19., cu scurte pauze de cafea negociate în functie de nevoile grupului.