Event Details

Healthy Habits Summer Camp

Bun venit, ție, cel interesat de evenimentul nostru! Iată ce avem să-ți spunem:

Dacă deja simți că obiectele, experiențele de suprafață, vacanțele alergate si tensionate, consumerismul te lasă nemulțumit si cu senzația de gol interior, daca vrei alternative la relațiile superficiale si experiențe reparatorii pentru rănile vechi, atunci evenimentul nostru este pentru tine!

Ce poti obține:
- poziția de observator interior, care ne ajută să ajustăm, sa nu ne mai grăbim, să credem că poate fi mai bine
- încrederea că ieșirea din zona de confort poate deveni foarte confortabilă si cu beneficii nebănuite
- îți poti recăpăta încrederea în oameni si poți învăța cum arată relatiile care ți se potrivesc, care te ajută sa crești, oamenii cu care rezonezi pentru a îți exprima potențialul la maxim si în siguranță
- trăiesti experiențe pe plan senzorial, emoțional, rațional, acțional și relațional care îți sunt mediate de specialiști, reflectezi împreună cu ei și cu grupul și tragi concluzii utile pentru viața ta- fără rețete prefabricate, fără judecată sau presiune. Îți recuperezi creativitatea, spontaneitatea, curajul de a te exprima, de a cere, de a refuza, de a da și de a primi.
- lucrezi, te joci, meditezi in natură, în aer curat, intr-un loc superb cu condiții excelente

Ce ți se cere:
- să vrei să miști lucrurile, să ai deschiderea de a încerca, respectandu-ți si temerile, și limitele, si reușitele
- să ai căldură si curiozitate față de tine și de ceilalți și să îți dorești ca imputul tău să ajute, nu să rănească
- să ai încredere că propunerile sunt studiate, gândite și simțite pentru a încuraja creșterea, sunt făcute cu responsabilitate si cu experiență îndelungă și nu presupun așteptări absurde
- să împarți responsabilitatea creșterii cu facilitatorii fiindcă ei plantează semințele doar cu acordul tău si îți lasă ție alegerea îngrijirii lor. Responsabilitatea presupune si faptul că fiecare este important, că grupul este creat de toți cei prezenți și ca e important să fii acolo, să contribui și să beneficiezi, chiar și când apar zone de disconfort; că fuga și lupta sunt sanatoase doar in situatii de pericol real.

Ce facem: Lucrăm cu metode creativ-expresive (mișcare, desen, lut, joc de rol etc) și cu metoda Constelației Propoziției Intenției (F Ruppert)

Avem asigurate: cazare (loc in dublă 6 nopti) si mese plus pauze de cafea, materiale de lucru si toate activitățile programului taberei. Transportul până la Voineasa este in responsabilitatea fiecărui participant.

Programul zilnic este intre 10:00-13:00 si 15:00-18:30. In rest, avem timp de odihnă, relaxare si socializare

Locația: Hotel Zan Voineasa ☆☆☆☆

Facilitatori:
Irina Tepuru, psihoterapeut autonom, specializat in psihoterapie prin dans si miscare, psihotraumatologie si terapii scurte orientate pe resurse si soluții si psihopedagogie cu Florian Colceag.
Constantinescu Daniela-Laura, coach, cu formare in psihoterapie prin dans si miscate, in psihopedagogie cu Florian Colceag.

Conditiile de participare:
Adulți, pasionați de lucrul cu sine. O experiență anterioară in propria psihoterapie, individuală sau de grup, este un avantaj.
Va exista un interviu si vor fi selectați maxim 16 participanti.

Costul:
1. Early bird cu plata integrală până la 30 aprilie 2019- 2000 lei
2. Avans 50% până pe 30 aprilie, si 50% până la 15 iunie - 2300
3. Avans 30% până pe 30 aprilie si 70% până la 1 iulie- 2500 lei

Detalii si inscriere la dansterapie@gmail.com