Event Details

Workshop Introductiv In Psihoterapie Prin Dans Si Miscare

Pe 31.03-01.04 va propunem sa ne miscam împreună experimentand si invatand din intamplari in timp real.
Psihoterapia este foarte mult legată de capacitatea noastra de a construi si intretine relatii sanatoase, autentice, profunde, reale, de crestere. Sub protectia si caldura, autenticitatea si provocarea relatiei terapeutice, clientul se dezvoltă. Pentru oamenii care ii ghideaza pe altii pe acest drum (psihoterapeuti, consilieri, profesori, asistenti sociali sau medicali, pari ti) este vitala propria expunere repetată la experiențe vindecatoare, șansa de a găsi cea mai potrivită formulă pentru fiecare persoană. S-a demonstrat deja ca simpla constientizare nu este suficientă pentru a crea trasee neuronale noi, mai adaptative si mai satisfacatoare.
Partea rațională este doar o bucățică din ceea ce suntem noi. Acest workshop va da sansa sa observati si sa va intelegeti reactiile de sub nivelul cortical (senzatiile, emotiile, miscarile si gesturile si legatura lor cu parti ascunse ale experientei de viață).

Pentru cei care iau in calcul formarea in psihoterapie prin dans si miscare este obligatoriu sa testeze pe propria piele metoda pentru a se putea implica intr-o formare pe mai multi ani.

Asa că va invitam sa fim, sa ne miscam, sa relationam si sa invatama împreună timp de 11 ore: sâmbătă 10:00-17:00 (pauza de pranz 13:00-14:30) si duminică, 10:00-16:30 (pauza de prânz 13:00-14:00).

Facilitator: Irina Tepuru, psihoterapeut, președintele Asociatiei Romane de Psihoterapie prin Dans si Miscare.

Locuri: 16 participanti
Costuri:
Plata integrală până pe 15 februarie, 350 lei
Plata integrală până pe 10 martie, 450 lei
Plata avans pana pe 15 februarie, 200 lei, si rest plată 350 pana pe 25 martie.
Inscrierile se fac prin e-mail la dansterapie@gmail.com