Event Details

ZIUA DANS TERAPIEI, IASI

LOCATIE: Centrul Dianthis, Iasi, str Brandusa, nr 2 (zona Podul de Fier)

Intrarea este libera, in limita a maxim 12 locuri
Pentru inscrieri, va rugam sa completati urmatorul formular https://goo.gl/forms/YOgyBS56r8thXK6y2

A doua editie a zilei dans terapiei vine cu un eveniment special: ARPDM, in colaborare cu Centrul Dianthis, reusesc sa aduca Ziua dans terapiei si la Iasi!

Evenimentul este dedicat in special studentilor, psihologilor, consilierilor, profesorilor, oricarei persoane care lucreaza cu oamenii (adulti si/sau copii) si vrea sa-si largeasca perspectiva asupra instrumenteler de lucru.
Si, mai ales, este dedicat celor interesati sa se formeze si sa se dezvolte in comunitatea noastra.

Structura zilei de 3 martie:
*Intre workshopuri avem cate o pauza de 30 min in care putem socializa, discuta, ne putem cunoaste mai bine, raspundem la intrebari etc.

Workshop 1 : 10-11.30
"CORPUL MEU - PRIETENUL MEU"
Ne vom intalni cu propriul corp in mod constient, il vom lasa sa ne ghideze in relatia cu noi insine, cu spatiul si cu ceilalti. Vom explora cu incredere, in ritmul in care simtim fiecare (mai jucaus/alert sau mai lent) impulsurile sale de miscare si vom asculta ce are sa ne spuna corpul nostru.
Beneficii - dobandirea unei noi perspective, mai constructive, asupra relatiei cu propriul corp
FACILITATOR: Alina Florea

Workshop 2: 12-12.30
"Micii exploratori"
Ne miscam inca dinainte de a ne naste, folosind diferite ritmuri pentru a ne exprima. Arta si dansul sunt parte integranta din vietile noastre iar copiilor le sunt mult mai la indemana aceste metode creative.
Aspectul nonverbal al miscarii creative sustine cresterea si integrarea abilitatilor motorii, cunoasterea, comunicarea si dezvoltarea socio-emotionala. Deasemenea, consolideaza constientizarea propriului corp, sporeste atentia si creativitate.
In cadrul acestui atelier veti fi ghidati spre a explora in interiorul vostru si a va exprima printr-o serie de experiente care imbina dansul, muzica si joaca.
FACILITATOR: Andreea Bujor

Workshop 3 - 13-14.30

Cercurile vietii
Viata este uneori buna cu noi, alteori foarte dura. Adesea, uitam ca in viata si in natura totul are un ritm, totul se asaza, se (re)structureaza. Va invit sa exploram intr-un mod foarte creativ aceste teme pline se insemnatate, sa venim in contact cu noi insine si cu ritmurile naturale.

FACILITATOR: Raluca Mihai

Va asteptam cu drag!

Pentru detalii privind Ziua dans terapiei in Bucuresti, 3 martie 2018:
https://www.facebook.com/events/174789623249298/