Psychologist Profile

Alina Florea

Membru Profesional ARPDM

Abordarea holistica a videcarii este modalitatea in care a inteles sa lucreze in practica privata, dupa ani de studiu si cautari cu privire la ce anume ne influenteaza sanatatea fizica si cum o putem pastra sau recupera. In acest proces de a intelege cum functioneaza fiinta umana, a urmat formari si specializari in diverse domenii.

Este psihoterapeut sistemic autonom acreditat de Colegiul Psihologilor din Romania, avand o experienta de 7 ani in lucrul cu oamenii, in sesiuni individuale, de cuplu, de familie si de grup. Este terapeut specializat in Metoda Constelatiilor Familiale si a Gandirii Sistemice Fenomenologice, in Psihoterapia prin Dans si Miscare, Psihosexologie, Psihosomatica (terapia persoanelor cu afectiuni/boli fizice) si in curs de formare in metoda de vindecare Somatic Experiencing. Sustine grupuri de terapie si workshopuri de dezvoltare personala pe diverse teme, inclusiv de educatie parentala – “Cum sa le vorbim copiilor despre sexualitate”.

Lucreaza prin metoda Psihoterapiei prin Dans si Miscare si a terapiilor somatice cu grupuri de persoane, creand si sutinand in ultimii ani programe de terapie de grup ca “Dansul emotiilor”, “Vindecarea sexualitatii feminine” si “Trezirea feminitatii”.

De asemenea, in vederea abordarii sanatatii inclusiv in plan fizic, s-a format si lucreaza si ca Fitoterapeut, Consilier Nutritional (inclusiv Onco-Fito-Nutritie pentru persoanele cu cancer) si  Instructor Pilates.

Isi desfasoara activitatea profesionala in orasul Iasi (si online) si este fondator pentru:

  • Centrul Dianthis (centru pentru dezvoltare personala si psihoterapie), din 2014
  • Somatik Center – centru pentru sanatate corp-minte-suflet, din februarie 2021

Book an Apointment
  • Connect:

Experties

Practice Areas